۱۳۸۹ خرداد ۲۹, شنبه

خواص میوه ها با توجه به رنگشون قسمت چهارم

رنگ زرد
رنگی شادی‌آفرین،درخشان،زنده و محرك.سبزیجات و میوه‌های زردرنگ معمولا اشتها آور و در عین حال مناسب برای هضم غذا هستن.میوها و سبزیهای زرد‌رنگ تصفیه‌كننده كبد و روده‌ها و كلیه‌ها هستن.این موادغذایی در درمان بیماریهای معده (ورم معده)‌ كیسه صفرا یبوست و فشار خون و همینطور مشكلات ریوی مناسب هستن و در تقویت غدد لنفاوی قلب موثرن و بسیار انرژیزا هستن و محرك اعصاب.
زردآلو
سرشار از انرژی،موثر در درمان یبوست،كاهش‌دهنده افسردگی و تقویت‌كننده اعصاب
آناناس‌
تقویت‌كننده روده،نیرو بخش،مناسب برای هضم غذا و موثر در بیماریهای ریه
به‌
تقویت‌كننده اعصاب و قلب،موثر در درمان بیماریهای ریوی و سل.همچنین در درمان ورم معده و روده از این میوه استفاده میشه
گلابی‌
از بین برنده ضعف و بی‌حالی،تقویت‌كننده اعصاب،رفع تنبلی روده‌ها،رفع یبوست و بیماریهای روده‌ای و معده،موثر در درمان سل ریوی،از بین برنده سنگ كلیه
آلو
انرژی‌زا و از بین برنده كم‌خونی و ضعف و سستی،برطرف‌كننده یبوست،محرك اعصاب،مناسب برای كلیه‌ها
سیب زرد
انرژی‌ساز،ضد عفونی ‌كننده قوی روده و مناسب برای تقویت روده‌ها و معده،محرك كلیه‌ها و مناسب برای سنگ كلیه و مجاری ادرار،تقویت‌كننده اعصاب،رفع‌كننده یبوست و اسهال، مناسب برای اختلالات تنفسی.....با تشکر...علیرضا

۲ نظر:

لیلا گفت...

من تازه با وبلاگتون آشنا شدم بهتون تبریک میگم برای داشتن این وبلاگ به این پر محتوایی.داستان زندگیتونم نصفشو خوندم تا اینجاش که خیلی دردناک بود.

titu گفت...

سلام بشما لیلا خانم.نظر لطفتونه.امیدوارم مطالب وبلاگم براتون مفید واقع بشه و خوشحالم که شما هم به جمع خوانندگان خوب وبلاگم پیوستید.ممنونم ازتون