۱۳۸۹ خرداد ۱۳, پنجشنبه

خواص میوه ها با توجه به رنگشون قسمت دوم

رنگ قرمز
رنگیست محرك و اشتهاآور.رنگی پرانرژی كه همین خصوصیت در موادغذایی قرمز رنگ هم دیده میشه.معمولا ما برای خوردن خوراكی‌هایی با رنگ قرمز بیشتر راغب هستیم.این رنگ و درواقع میوه‌ها و سبزیها‌ی قرمز رنگ علاوه بر اینكه افزایش‌ دهنده اشتها هستن،برای افراد كم خون و افرادی كه كمبود آهن دارن بسیار مناسبه.همچنین در درمان عفونتها و سوختگیهای شدید بسیار موثره و معمولا اینگونه میوه‌ها و سبزیها در درمان بیماریهای ریوی،مشكلات روده (یبوست)‌ و رحم بكار برده میشه.مواد غذایی قرمز رنگ بسیار پر انرژی بوده و در تقویت قلب و افزایش فشار خون و غلظت خون بسیار مفید و تقویت‌كننده روده و كبدست.
گیلاس‌
تقویت‌كننده و انرژی‌ زا.تنظیم ‌كننده كبد و مناسب برای رفع یبوست و اشتها ‌آور،دفع‌كننده مواد زائد و سموم از بدن.
توت ‌فرنگی‌
در درمان سل ریوی بسیار مفیده و همچنین در درمان عفونتهای روده.
انار
جلوگیری از تنگی نفس.مناسب برای روده و تصفیه‌ كننده خون.
انگور فرنگی‌
موثر در درمان تبهای عفونی،محرك اشتها و رفع یبوست.
شاتوت‌
تصفیه ‌كننده خون،مناسب برای بیماریهای كم‌خونی و مشكلات ریوی.
فلفل‌قرمز
تحریك قوای هاضمه،مناسب برای خونریزیهای رحم،رفع فلج،رفع یبوست و بیماریهای روده........با تشکر....علیرضا

۴ نظر:

ناشناس گفت...

واقعا اطلاعات خوبی دارید مرسی که در اختیار ما هم قرار میدهید

titu گفت...

سلام بشما دوست عزیز.خوشحالم از این مطلب خوشتون اومده.امیدوارم به دردتون خورده باشه عزیز.ممنونم

ناشناس گفت...

mersi

titu گفت...

سلام بشما دوست عزیزم.خواهش میکنم لطف دارید